Το USB μου μέσα…

13 Μαρτίου 2014

Η μέρα σήμερα ήταν των καταστροφών… χάλασε ο φούρνος μικροκυμάτων στην αρχή και κατόπιν το φορητό ραδιοφωνάκι· το έχει ο πατήρ για να περνά τα βράδια του με μουσική και μεταμεσονύκτιες αμπελοφιλοσοφίες.

Το ebay και η Κίνα είναι μονόδρομος για την δεύτερη περίπτωση (στο μικροκυμάτων δεν το διακινδυνεύω να πάρουμε καμία φωτιά!). Μπαίνω λοιπόν στο ebay και ανακαλύπτω ότι όλα, ΜΑ ΟΛΑ, τα χαμηλού κόστους (έως 15 ευρώ) ραδιοφωνάκια είναι ψηφιακά, δέχονται κάρτες μνήμης και έχουν επαναφορτιζόμενη μπαταρία (σαν των κινητών) που φορτίζει με καλώδιο USB!
Έχοντας επενδύσει σε φορτιστή και επαναφορτιζόμενες ΑΑΑ μπαταρίες κάμποσα χρήματα (το γκαζώνει το μηχάνημα ο πατέρας επειδή δεν ακούει καλά, το έχει και πολλές ώρες ανοικτό… καταναλώνουμε πράγμα πολύ!) βρέθηκα μπροστά σε αδιέξοδο!
Και καλά εγώ κάποια λύση θα βρω… μέσα στο σπίτι εξάλλου το χρησιμοποιούμε… κάποιος όμως που το θέλει για το κάμπινγκ, για τις αποδράσεις του; Πρέπει σώνει και καλά να βρει πρίζα για να το φορτίσει το… άτιμο; Τι φορητότητα είναι αυτή ρε παλικάρια;;;

Πάνε λοιπόν τα τρανζιστοράκια που είχαν και κεραία που σηκωνόταν… τ’ άκουσες Ρούλα; Πάνε τα sentimental στα πεύκα… πάει ο ρους των γεγονότων… μας έφαγε το USB και το Digital Technology! Φέρτε μου το δίκαννο!